Тиждень моди у Мілані: день третій

23 лютого 2024

Насичений графік, гучні імена в світі моди, модні вечірки та увага преси: третій день був захопливим та яскравим.

Ділимося важливими показами та найсвіжішими тенденціями сезону Осінь-Зима 2024. Оперативні огляди з міланського подіуму для палких шанувальників краси та естетики.

Max Mara

Монохромна палітра кашемірових пальто, фактурний вʼязаний кардиган, тонкі паски на талії — основні акценти з показу. Сукні звʼязані обʼємними косами у довжині міді-максі зроблять образ цікавим навіть у похмурих кольорах. Чорна водолазка, шкіряна куртка, спідниця-олівець: речі, які не втрачають актуальності. 

Prada 

Бренд Prada дотримується концепції інтелектуальної краси, тому на подіумі органічно поєднуються сірі та строгі костюми разом з грайливими сукнями зі стрічками. Офіс-кор – одна з важливих тенденцій 2024.

Не оминути увагою і незвичайні головні убори різних кольорів, університетські бомбери та аплікації квітів на одязі.

MM6 Maison Margiela

Урбаністична естетика, гострі лінії крою та експерименти з денімом.

Палітра з зелено-коричневого поєднується у цікавих аутфітах, а масивні «захисні» окуляри додають трошки брутальності. Практичність фасонів одночасно існує з духом свободи та пошуками нового.

Tom Ford 

Гламурність та зваблення – головні мотиви бренду Tom Ford. Під керівництвом Пітера Гокінса ці впізнавані ознаки залишаються у кожному аутфіті. 

Приталені костюми трійки або прозорі сукні з сітки випромінюють впевненість. Золоті прикраси підтримують ідею гламурності. 

Mach&Mach 

Неймовірний блиск тисячі кристалів на презентації Mach&Mach затьмарювали все навколо! Інтимна та чуттєва атмосфера підкреслювала ніжні рукавички, делікатні туфлі й босоніжки, сумки з бантами. 

Кокетство чи провокація, бажання сяяти та привертати увагу забезпечені з яскравими аксесуарами марки. 

Популярне у рубриці News