Кодекс комфорту: колекція Loro Piana

20 лютого 2024

Бренд Loro Piana поділився кадрами нового кампейну Весна-Літо 2024. Вишукано, елегантно, комфортно: незмінні ознак одягу марки.

Рафіноване відчуття тихої розкоші у бездоганному крою костюмів, суконь поєднується з преміальними тканинами. Кольори залишаються стриманими: молочні, сірі та коричневі тони лише додають ваги цій буденній вишуканості.

Жакет на запах з шовку нагадує кімоно, мінімалістичний вайб підтримує спідниця в тон. Дизайнери називають цю колекцію подорожжю до найвищої майстерності пошиття. Багаторічний досвід підбору тканин, технік виготовлення стає основою лаконічних силуетів, що викликає захват.

Універсальна сумка-кросбоді The Ghiera має чітку структуру та глибоку палітру кольорів. Коричнева, оливкова або чорна доповнять аутфіт на будь-який захід.

Бавовняні піджаки натхненні вінтажними архівними зразками. Класика вічна, тому такий предмет гардеробу це інвестиція на довгі роки. Функціональність залишається на першому плані, але тонке відчуття стилю, яке властиве італійцям неможливо не помітити.

Популярне у рубриці News