Лебедина пісня: показ David Koma Осінь 2024

19 лютого 2024

Бренд David Koma презентував колекцію Осінь 2024 на Тижні моди у Лондоні. Показ викликав справжнє захоплення завдяки витонченим та чуттєвим силуетам, неординарному крою та сітчастим акцентам.

Чорно-біла гама кольорів з несподіваними спалахами ясравих тонів була схожа на драматичну виставу, а моделі нагадували лебідок з прикрасами з пір'ям.

Дизайнер надихався знаменитими хореографами минулого та сучасності, щоб досягти надзвичайно плавного ефекту на подіумі. Зокрема німецький хореограф Піна Бауш та молодий сучасник Кандела Капитан стали важливими постатями, що вплинули на бачення колекції.

Образи втілюють тендітність та силу водночас, що виражаються в русі та в тому як елегантно тканини розлітаються при ходьбі. Шифон, атлас, оксамит роблять аутфіти виразними та звабливими, а тонка тюль та м’який трикотаж додають легкості.

Речі David Koma залишаються найкращим одягом для вечірок, луків для червоного хідника, важливих подій, на яких вам хочеться бути у центрі уваги. Сукні-бюстьє, декольте та шлейф чи боа підійдуть сміливим та впевненим жінкам. Окремої уваги заслуговують високі чоботи з високим мисом на підборах, що додають гламурності.

Популярне у рубриці News