Pure lines: колекція Max Mara Весна-Літо 2024

19 лютого 2024

Бренд Max Mara опублікував кадри кампейну Весна-Літо 2024. Велич лаконічності та елегантності у бездоганних тренчах, костюмах та сукнях. Під час перегляду ви відчуєте і строгість і розкіш водночас, адже кампейн має делікатні відсилки до утилітарності. 

Ця колекція створена як данина розширенню можливостей та прав жінок. Тому “утилітарний гламур” з відсилками до робочого одягу та сухопутної армії найбільш точно описує стилістику.

Гра протиріч виглядає вишукано та цікаво. Тканини також захоплюють різноманітністю: тренч з нубуку, костюм за габардину, сукня з атласу привносять різні тактильні відчуття та настрій.

Щільні штани з габардину пошиті з підтяжками та великими відворотами, що нагадує спецодяг робітника. Сарафан також імітує фартух робочого одягу. 

Блузи з шовку чи полотна мають оверсайз фасони, щоб підкреслити легковажне відчуття свободи. Надщільна та цупка бавовна використана для жакетів, комбінезонів з накладними великим кишенями, щоб зробити аутфіти ще більш практичними та продуманими.

Окрему частину колекції займає трикотаж у рубчик, який варто носити монохромними комплектами з поло та шорт або штанів.

Популярне у рубриці News