Milan Fashion Week: другий день показів

22 лютого 2024

Тиждень моди у Мілані набирає обертів, світові бренди представляють колекції сезону Осінь-Зима 2024, проводять презентації та вечірки.

Підготували для вас огляд найцікавішого другого дня: тенденції, акценти та атмосфера бекстейджів.

Simonetta Ravizza 

Презентація бренду Simonetta Ravizza пройшла у богемній атмосфері. Глибокий чорний відтінок стає основою аутфітів. Маленькі чорні сукні, хутро, туфлі на підборах, блиск паєток,натхненні вайбом Нью-Йорка та дівчиною, яка любить гучні вечірки. Можливо, вона вирушає на сніданок одразу з заходу, не переодягнувшись, але при цьому випромінює абсолютну впевненість.




№21

Бренд №21 у новій колекції зробив на романтичну чуттєвість з відсилками до гламурності 80-х. Творіння Алесандро Дель Аква завжди втілюють особливу свободу, гру за власними правилами та інтелектуальне зваблення. Боа зі штучного хутра носимо з твідовим костюм, прозору спідницю з блискітками стилізуємо з затишним светром з орнаментом. 




Etro

В новій колекції Etro Марко де Вінченцо не залишає своєї любові до принтів та стилю бохо. Проте робить впізнавані риси більш драматичними, розкриваючи “темні сторони” впізнаваної естетики. Тьмяні, інтенсивні кольори, фактурні тканини, амулети та прозорі шлейфи: містично й загадково!

Brunello Cucinelli

В мистецькій, камерній та затишній атмосфері пройшла презентація колекції Brunello Cucinelli Осінь 2024.

Під вишукану музику та з естетикою літературного салону, моделі продемонстрували класичні аутфіти. Колекція є переосмисленням формальності зі спонтанними, сяючими акцентами. Бездонні костюми та пальто, кашемір найвищої якості викликають зачарування, природна палітра кольорів підкреслює ідею тихої розкоші.

Del Core

Del Core продемонстрували нішеве бачення особливого одягу. Креативний дизайнер Даніель Дель Кор використав фантазійні силуети та техніки крою. 

Хомути, шалі, трикотажна сітка з бахромою з сукнями бюстьє дивують та зацікавлюють. Вечірні та коктейльні сукні бренду неодмінно з'являться на кращих червоних хідниках світу.

Популярне у рубриці News