Початок Тижня моди у Мілані: покази Twinset та Peserico

21 лютого 2024

Подія, яку чекають усі інсайдери та інфлюенсери – Тиждень моди у Мілані. Одна з найголовніших столиць модних тенденцій привертає увагу глядачів з усього світу. Ми також не залишаємося осторонь та оперативно звітуємо про перший день показів.

Twinset

На подіумі панувала атмосфера легкості та вишуканості. Багато деталей: мереживо, макраме, люрекс, прозорі тканини, сукні максі з відсилками до естетики бохо. Вихід моделей хотілося роздивлятися прискіпливо, щоб нічого не пропустити. Молочні, чорні та коричневі відтінки доповнювались яскравими акцентами червоного, гірчичного та золотистого. Колекція Осінь-Зима 2024 святкує різноманіття разом з справжньою італійською елегантністю.

Peserico

Класика у бездоганному виконанні – це те, що бренд Peserico робить найкраще. Стримана, але сучасна естетика, продумані силуети у базовій палітрі кольорів. 

Доречно, комфортно та в жодному разі не банально виглядатимуть вільні костюми, жакети та спідниці. Капелюх з широкими полями стане центральним акцентом, якщо ви дозволите. Чоловічі костюми зачаровують ідеальною посадкою по фігурі, адже багаторічні традиції пошиття є основною цінністю марки. 

Продовжуємо із захватом спостерігати за модними шоу та готувати свіжі огляди. Слідкуйте за оновленнями у нашому Telegram-каналі!

Популярне у рубриці News