Міланський Тиждень моди: п’ятий та шостий день

26 лютого 2024

Тиждень моди у Мілані рухається до завершення, тому ділимось звітом п’ятого та шостого дня. Надихаємося та аналізуємо найсвіжіші тренди з подіуму.

Jil Sander

Округлі та затишні, наче кокон силуети пропонує носити бренд Jil Sander.

Багатство текстур та кольорів, хутро, пухнасте взуття, вʼязані костюми огортають комфортом. 

А екстравагантні головні убори, наче шапочки плавців та сяючі прикраси додають цікавих акцентів. Бахрома та небанальні поєднання відтінків наповнюють оптимізмом образи.

Bally 

Дизайнери вирішили поєднати бездоганну класику з швейцарськими фольклорними мотивами. У новій колекції Bally Осінь-Зима 2024 строгість, етнічні узори та натуральна палітра кольорів гармонійно компонуються. 

Лаконічне пальто чи трикотажний костюм з візерунками: усі речі варті уваги.

Bottega Veneta

Креативний директор Bottega Veneta Матьє Блазі створив функціональну, практичну колекцію. Проте гра текстур, колорблокінг та геометричні експерименти вражають та зацікавлюють.

Багато шкіри, складні техніки вʼязання, сорочки оверсайз – аутфіти, які хочеться носити щодня. Звісно, не обійшлося без віртуозної роботи з сумками: шкіряне плетіння, тиснення,  цікаві форми та об'єми.

Dolce&Gabbana

Запаморочлива краса в дусі femme fatale чекала гостей на показі Dolce&Gabbana. Лакована шкіра, мереживо, оксамит та обличчя закрите вуаллю – неможливо відвести погляд від кожного аутфіту. Анімалістичний принт, блиск, хутро, атласні тренчі та берети віртуозно поєднані в єдине ціле.

Речі бренду неодмінно створюють відчуття легендарності та винятковості, а класичний чорний – вибір поза часом.

Missoni

Бренд Missoni продовжує експериментувати з принтами у колекції Осінь-Зима 2024. У наступному сезоні дизайнери радять звернути увагу на барвисті смуги. Чорно-білі, блакитно-сірі або рожеві: не обмежуйте себе в жодному разі.

Цікава техніка вʼязаних вузликів перетворюється на сукні, кардигани та шалі. 

Врівноважують кольорові мотиви сірі жакети та сукні олівець.

Смуги, на  думку дизайнерів, символізують початок. Початок нового і прекрасного у вашому житті, звісно ж.

Популярне у рубриці News