Аутфіт під шум прибою: колекція Philosophy di Lorenzo Serafini

26 червня 2024

Пляжний гардероб для відпустки придумувати надзвичайно приємно. Кілька купальників, прозорі кроп-топи чи ажурні сукні – цьогоріч світові бренди приділяли багато уваги морській та круїзній тематиці.

Бренд Philosophy di Lorenzo Serafini опублікував фото капсульної пляжної колекції. Кадри передають розніжений настрій, бажання втекти від буденності та насолоджуватися солоним повітрям та золотавим піском.

Розпочніть з підбору купальника, починаючи збирати валізи. Спортивний червоний чи суцільний в аристократичну клітинку, варто придбати кілька. Обов'язково подбайте про зручний шопер для пляжу, у який ви помістити всі необхідні дрібнички. 

Головний тренд пляжної моди – сукні чи костюми з прозорих тканин, як альтернатива парео. Наприклад кроп-топ та спідниця з драпіруваннями захистять від соця та вам буде зручно пересуватись від пляжу, басейну до бару чи готелю. 

Сукня з білого тюлю та трояндами випромінює особливий шарм, щоб зачарувати всіх на вечірці біля басейну. Біла бавовняна футболка також незамінний атрибут, щоб підкреслити засмагу.

Популярне у рубриці News