Paris Fashion Week: огляд найцікавішого

21 червня 2024

Одразу після Мілану увага модної спільноти переключилася на тиждень моди у Парижі. Він триває з 18 червня по 23 червня, а ми з усією уважністю спостерігаємо за показами та шоу. 

Підготували для вас огляд найцікавішого, брендів, які представили неймовірні колекції Весна-Літо 2025.

Аmiri

Бренд відомий своїм поєднанням французького та американського. У новій колекції нас чекають відсилки до золотої епохи Голівуду, джазу та кінематографічної атмосфери тих часів. Цікаві піджаки з контрастними лацканами, палітра кольорів, яка достойна яскравих софітів. Гламурні акценти привертають увагу своїм сяйвом, наприклад броші та галстуки. 

Yohji Yamamoto 

Бренд родом з Токіо зберігає свою самобутність, любов до чорного як основного кольору та оверсайзу. Колекція Весна-Літо 2024 — повна несподіванок, загадок та елементів, що займають своє місце між модою та мистецтвом. 

Принти схожі на монохромні графіті, квіткові аплікації, подовжені сорочки, багатошаровість відкриють світу вашу внутрішню харизму. 

Ami Alexandre Mattiussi

Велич у лаконічній простоті та елегантності – перше, що спадає на думку при перегляді показу Весна-Літо 2025. Класика у свіжому трактуванні, паризька легкість та незабутні поєднання кольорів.

Денім та піджаки, бежева клітинка, спідниці зі шлярками, тренчі та лаконічні костюми – розкішні, але лаконічні образи. Бренд поєднав на шоу жіночі та чоловічі аутфіти, але вони гармоніювали між собою.

Популярне у рубриці News