Формули образів від бренду The Row

24 червня 2024

Улюблений бренд модних критиків та інфлюенсерів — The Row, поділився кадрами лукбуку Весна 2025. Марка обʼєднала чоловічу та жіночу лінію одягу в одну лаконічну зйомку. 

Кадри можна буквально використовувати як інструкції до створення аутфітів, такі вони чіткі та зрозумілі. Нагадаємо, що на показі, який відбувся в Парижі у березні, бренд радикально попросив гостей утриматися від фото та відеозйомки. Лише тепер команда любʼязно дозволила нам роздивитися усі деталі.

Буденний гардероб як завжди розкішний та безтурботний у своїй суті. Сорочка у клітинку, сандалі та плавно спадаючі чорні штани — база у якій можна зручно пересуватися містом.

Костюм з піджака на запах та екстра довгих штанів у поєднанні з соломʼяним капелюхом створюють той самий вайб old money. Хочеться з завзяттям зануритися у буденні справи у ніжних джемперах, синьому піджаку в стилі робочого одягу, широкі джинси, поло.

Далі луки змінилися в бік більш вечірніх: мереживні сукні, каскадні сріблясті елементи, чорні притягнені силуети. Для особливих заходів, щоб підкорювати елегантністю — це те, що необхідно.

Популярне у рубриці News