Токійський стиль: кампейн Ambush Весна-Літо 2024

25 червня 2024

Бренд Ambush поділився новими кадрами кампейну Весна-Літо 2024. Мікс японського вуличного стилю, рейв культури, робочої форми, численні колаборації — шанувальники марки завжди очікують вау-ефекту від кожної колекції.

Цього сезону дизайнери надихалися шкільною уніформою. Звісно не йдеться про утилітарність та консервативність, навпаки це експерименти та модний бунт. Деконструйовані формальні піджаки оздоблені пряжками, шкіряним поясом чи металевими аксесуарами, чоловічі шорти пошиті з плісерованими складками.

Штани з численними пасками та металевими деталями додають трохи панковості та провокації. Білі гольфи до коліна — впізнаваний атрибут шкільної естетики, проте з короткими шортами та хутряним манто ми отримуємо щось зовсім інше.

Блакитна чи біла сорочка з трикотажним жилетом чи джемпером з v-вирізом мають у собі відсилки до стилю preppy, але в більш зухвалому та недбалому прочитанні. Замість ідеальних комірців та збалансованого луку на вас чекають необроблені шви, нашивки чи масивна фурнітура.

Шкіряні куртки, укорочені бомбери, комфортний спортивний трикотаж — більш базові елементи колекції. А сумки у формі серця — сентиментальна та інфантильна річ, що ностальгічно поверне у тінейджерські роки.

Популярне у рубриці News