Важлива деталь: тренди сумок 2024

22 січня 2024

Саме час переглянути основні тренди сумок на новий сезон. Вважається, що тенденції на цей вид аксесуарів більш стабільні. Правильно підібрана сумка може залишатися актуальною роками, ба більше, стати інвестицією для вашого гардеробу.

Проаналізували колекції світових брендів та створили добірку вдалих покупок цього року. 

Peach Fizz 

Щороку ми прислухаємось до інституту Pantone, який обирає колір року. «Пухнастий персик» або «Peach Fizz» – це приємний пастельний відтінок, який легко обіграти та зробити базовим. 

Серед нових колекцій персиковий зустрічається часто: крос-боді Bottega Veneta, клатч Bottega Veneta , з металевим лого Balmain чи базова Gianni Notaro .

Кобальтовий синій 

Ще один відтінок, який не покидав подіуми та припав до серця модним інфлюенсерам. Виглядає благородно з сірим, молочним та навіть помаранчевим. 

Радимо придивитися до універсальної крос-боді на тонкому ланцюжку Tom Ford. Смілива та акцентна сумка Off-White підійде, якщо хочеться стати зіркою стрітстайлу. Месенджер N21 – яскравий, але водночас зрозумілий елемент до щоденного аутфіту. 

Тиха розкіш

Якщо ваша модна стратегія обирати речі поза часом на кілька років поспіль – схвалюємо ваш вибір. Сумки без активних лого та в лаконічному стилі можуть бути фундаментом впізнаваного стилю. 

Речі, що ніколи не виходять з моди створюють бренди The Row та Brunello Cucinelli

Щиру любов завойовує мінімалістична сумка Etro,  ретро акцентами підкорює аксесуар від Jil Sander.

Тоут та шопер 

Великі та обʼємні сумки заполонили подіуми. Курс на практичність та розслабленість тішить: шопер можна носити з будь-яким одягом від ділового костюму до сукні і виглядати доречно. Більш формально виглядатиме сумка тоут – також вмістка, але з чіткою формою. 

Тоути від Off-White або Maison Margiela зручне рішення на кожен день. 

У сумки Yuzefi, Anine Bing можна вмістити все що потрібно та навіть більше від ноутбука до тисячі дрібничок.

Модель з хутром Max Mara варто придбати, щоб урізноманітнити образи.  

Велику мʼяку сумку можна носити в руках як клатч, такий прийом ми помітили у брендів Givenchy, Marni та Philosophy Di Lorenzo Serafini. 

Популярне у рубриці News