Valentino, Balenciaga, Mugler: дивимося покази Тижня моди у Парижі

04 березня 2024

Balenciaga

В той час, коли Vetements транслює нам гігантські обʼєми одягу, Balenciaga представляє приталені силуети і відмовляється від широких плечей на сезон Осінь-Зима 2024/2025. 

Демна Гвасалія робить ставку на відкриті плечі в жіночому одязі, кольорові панчохи та акцент на талії. Розслабленість до колекції додали яскраві куртки та бомбери, а також чоловічі комплекти. 

Під час роботи над колекцією Демна аналізував власну роботу та творчість Крістобаля Баленсіаги. 

Спецефекти переносили глядачів з зустрічі світанку в горах на вулиці Парижу та Токіо. Цифрові коти, кролики, собаки – відео створене Штучним Інтелектом розмивається на стінах приміщення. 

«Недосконалість – це те, що відрізняє нас від маниш», – говорить Демна. Дизайнер ще раз наголошує на тому, що одяг Balenciaga має широкий діапазон: від використання для червоних хідників до повсякденних образів. 

Valentino

Усі відтінки чорного, а точніше лише тотал-образи в цьому кольорі були представлені на подіуму показу Valentino. 

Розкішні прозорі сукні, мереживо, обʼємні квіти, пірʼя та блискуча бахрома, структурні мінімалістичні пальто та сукні – втілення елегантності. 

Mugler

Чуттєва та, як завжди, провокаційна колекція у бренду Mugler. 

Ми бачимо ефектні корсети та топи, тренд на прозорість, рідкісний еластичний оксамит та багато експериментів зі шкірою. Наприклад, прозора міні-сукня була вишита смужками зі шкіри, ніби волосся розкинулося по тілу, обʼємний бомбер з мʼякої шкіри, плетений піджак з лакованої. Бахрома додавала грайливості та розслабленості образам. 

У якості принтів для міні-суконь та штанів були використані сюрреалістичні картини сучасної канадської художниці Амбери Веллман. 



Популярне у рубриці News