Сюрреалізм та зухвалість на подіумі: Vetements Осінь-Зима 2024/2025

04 березня 2024

Гурам Гвасалія відомий своїми сміливими та екстравагантними дизайнами. На показі Vetements сезону Осінь-Зима 2024/2025 це не стало виключенням. 

Тож було представлено 90 образів, в яких ми бачимо утровані гіпер-об'ємні плечі у верхньому одязі, жакетах, сорочках та футболках. А також багато шкіри, спорт-шику та екстремально довгі штани, які виглядали неначе шлейф. Чоловіки впевнено крокували у кроп-топах та джинсах з низькою посадкою, а жінки були одягнені у максі-куртки та тренчі. А пальто з плюшевими ведмедиками нагадали минулі проекти інших дизайнерів. Шоу закінчувалося розкішними сукнями, що були прикрашені кристалами Swarovski, залишивши незабутнє враження на глядачів.

Серед гостей показу помічено багато знаменитостей. Тайга, Олів’є Рустін і Шер прийшли підтримати коханих, які вийшли на подіум. 

Vetements – цікавий та противоречивий бренд, що проявляється завдяки інноваційному погляду на повсякденний одяг. Слід зазначити, що більшість моделей та частина команди, яка була задіяна для шоу, раніше співпрацювала з брендом Balenciaga. Що це? Легкий тролінг чи примирення «двох світів». 

Популярне у рубриці News