Balmain, Saint Laurent, The Row: покази Тижня моди у Парижі

29 лютого 2024

Не встигли ми вдосталь насолодитися Міланом, як Париж бере естафету та збирає дизайнерів, інфлюенсерів, зірок, щоб провести грандіозні шоу. 

Оглядаємо та аналізуємо усі найцікавіші моменти з подіумів, щоб впевнено формувати список покупок на майбутній сезон.

Balmain

Від дому моди Balmain чекаєш чогось помпезного, розкішного та вишуканого, але Олів'є Рустен знає як перевершити всі очікування. Справжній паризький шик, складне пошиття заворожують. Цікава деталь: виноградні лози, які прикрашають сукні, жилети, а блискучі текстури виглядають неймовірно.

Casablanca

Колекція втілює справжню елегантність. Прозорість, мерехтіння та цікаві аксесуари переплетені в неймовірно гарні ансамблі. Тотал луки у білому або червоному підійдуть для впевненої у собі жінки, яка хоче збирати компліменти. Кроп-топи поєднуються з низькою талією штанів: прийом не новий, але дуже актуальний.

Saint Laurent

На показі Saint Laurent моделі носили повністю прозорі та тонкі аутфіти. Навіть головні убори були створені з капронової тканини. Сміливо, елегантно з величезним хутряними сумками: дім моди здивував неординарними акцентами.



The Row

Бренд, який сповідує принципи тихої розкоші, вирішив зробити показ більш приватним та секретним. Поважаємо концепцію таємничості та вибір The Row.  “Жодних фото та відео” — було зазначено у правилах шоу. Але сподіваємось вже найближчим часом поділитися з вами офіційними кадрами.

Ексклюзивні відео з показів шукайте у нашому Telegram-каналі.

Популярне у рубриці News