Свято чуттєвості: капсульна колекція N21XWolford

22 травня 2023

Колаборація N21XWolford — це колекція сповнена жіночої чуттєвості з елегантними фасонами з тканин преміум-класу.

Сміливі асиметричні вирізи, вишукані мереживні прикраси, чіткий крій та прості, але сучасні дизайни підкреслюють вигини тіла. Одяг ідеально підходить як для денних луків, так і для романтичних вечірніх прогулянок. Колекція втілює досвід Wolford у створенні класичного коректуючого одягу в співпраці з сучасним баченням N°21.

Ця цікава співпраця включає низку розкішних речей, що поєднують Wolford, його позачасовий стиль і якість із сучасною естетикою N21.

Алессандро Дель Аква відомий своєю здатністю легко поєднувати вишукані матеріали з сучасними силуетами. Його бренд, N21, отримав всесвітнє визнання завдяки унікальному поєднанню гострого, витонченого крою, особливого магнетизму.

До капсули увійшли комбінезони, сукні та боді, прикрашені мереживом або асиметричними вирізами з сертифікованого 100% біорозкладного матеріалу. Легінси, спідниця та комбінезон з м’якої та веганської шкіри з функціями моделювання доповнюють цю звабливу колекцію.

“Для мене велика честь співпрацювати з Wolford, легендарним брендом, який завжди виступав за якість та інновації”, – розповів Алессандро Дель Аква. “N21 зосереджується на жіночності та чуттєвості жінок, що ідеально відповідає філософії Wolford. Разом ми прагнемо створити речі, які прославляють красу та силу жінки, одночасно стираючи межі дизайну та екологічної майстерності”.

Популярне у рубриці News