Прагнення до легкості: нова колекція Bottega Veneta

19 травня 2023

Дім моди Bottega Veneta представив нову колекцію Pre-fall 2023. Виразні силуети, цікаві поєднання кольорів та аксесуари, від яких неможливо відвести погляд.

Одним із культових елементів стилю Bottega Veneta є Intrecciato. Це спеціальна техніка плетіння смужок шкіри, які переплітаються між собою для створення візерунка. Техніка була створена майстрами бренду ще в кінці 1960s. Надтонка шкіра була вплетена в візерунок intrecciato, щоб зробити матеріал міцнішим і витривалішим для аксесуарів, що вже доведено не одним десятиліттям.

«Зрештою, ми отримали величезне задоволення, просто шиючи одяг, який хочемо носити самі», — сказав креативний директор Матьє Блазі після презентації. Матеріал,  якісні тканини є основною та найважливішим елементом будь-якої колекції марки.

Вам захочеться розглядати кожен лук довше, ніж зазвичай, тому що всі вони містять багато цікавих деталей та акцентів. Наприклад, квадратна футболка та джинсова спідниця-олівець, насправді шкіряні, але крім того ґудзики також виготовлені з шовку.

Бронзове пальто з блискітками неодмінно буде таким же приємним на дотик, як і привабливим візуально. 

Увагу привертають шкіряні джинси, виткані в стилі Intrecciato та представлені у сріблястому хромі.

Безліч варіацій сумок з плетінням від класичних до експресивних вже, очевидно, скоро з'являться у гардеробах головних модниць світу.

Дизайнер поділився також джерелом натхнення для цього кампейну. «Кейт Мосс була моїм першим запитом в Google», — написав Блейзі на початковій сторінці. «Це колекція також данина поваги особистості, яка визначила моє дорослішання».

 

Популярне у рубриці News