Старий Голівуд: нова колекція окулярів Brunello Cucinelli

26 квітня 2023

Італійський дім моди Brunello Cucinelli поділився кадрами нового кампейну сонцезахисних окулярів. До колекції увійшли моделі для чоловіків та жінок з акцентами на ретро та з елементами ручної роботи.

Від ацетатних оправ до надлегких металевих і титанових силуетів до сміливих дизайнів з бічними щитками, як данина стилю дослідників. Давайте розглянемо найцікавіші моделі.

Сонцезахисні окуляри Peppe, у стилі ретро, переосмислено у сучасному баченні. Вони мають компактні та універсальні квадратні лінії, що робить їх підходящими для будь-якого випадку. Витончена конструкція з ацетату підкреслює кольорову оправу та ідеально поєднується з нейтральними відтінками фотохромних лінз. Як витончена деталь, аксесуар прикрашено вигравіруваним філігранним малюнком, натхненним архітектурою Соломео.

Окуляри доповнені ексклюзивним логотипом Breath, який відзначає співпрацю між Brunello Cucinelli та брендом оправ класу люкс Oliver Peoples. Логотипи, видимі лише тоді, коли лінзи запотівають. Лого показують лінію горизонту регіону Соломео на одній лінзі та символ Oliver Peoples на іншій. Звичайно, що у цьому проявляється бажання бренду залишатися вірним філософії “тихої розкоші”.

Кришталеві фотохромні сонцезахисні лінзи забезпечують 100% захист від ультрафіолетового випромінювання та мають стійке до подряпин, антиблікове покриття.

Окуляри Marsan повністю виготовлені вручну в Японії з титану, надлегкого, але дуже міцного матеріалу, мають злегка квадратну форму. Класична оправа з подвійною перемичкою доповнена поєднанням градієнтних лінз нейтральних відтінків. В якості тонких деталей стилю дужки мають вишукане філігранне гравіювання та ручну інкрустацію логотипів на ацетатних наконечниках.

Вінтажна привабливість втілюється у окулярах Cesarino. Надлегка тонка металева рама має злегка заокруглену форму та демонструє унікальні стильні деталі з боків, натхненні світом досліджень. Знімні бічні щитки з натуральної шкіри створені для додаткового захисту від сонячного світла, вітру та інших зовнішніх факторів.

Зйомка пройшла у відомому Chateau Marmont у Західному Голлівуді. Це ідеальне місце для втілення культової та класичної атмосфери. Богемна архітектура готелю, схована від сторонніх очей і занурена в розслаблену повсякденну рутину.


 




Популярне у рубриці News