Новий лукбук Maison Margiela Весна-Літо 2023

25 квітня 2023

Дім моди Maison Margiela, заснований у 1988 році бельгійським дизайнером Мартіном Маржелою, поділився кадрами кампейну Весна-Літо 2023.

Колекція була створена під керівництвом креативного директора Джона Гальяно. Паризький дім моди Maison Margiela залишається синонімом нетрадиційних підходів та також філософії, в якій деконструкція, експерименти та спадщина йдуть рука об руку. Дизайн колекцій демонструє моду як мистецтво з сенсами, а не як культ особистості.

Джон Гальяно підтверджує своїми творіннями, що мода може бути барвистою, але елегантною водночас. Кольорові рукавички, яскраві сумки, вишукані туфлі  — ідеальні аксесуари, які допоможуть підкреслити ваш образ.

Образи лукбуку багатошарові та багатогранні, проте складні поєднання кольорів, текстур виглядають цікаво та гармонійно. Бачимо і трендовий металік у сріблястих та золотих відтінках на сукнях, туфлях на підборах, популярні цього сезону напівпрозорі тканини, а також візитівку бренду  — Табі.

Серед аксесуарів впізнавана дута форма сумки Glam Slam у кількох форматах: клатч та хобо.

Взуття також дуже різноманітне: балетки, Мері-Джейн, лофери та еспадрильї, що відкриває безмежні можливості для стильних варіацій.

Популярне у рубриці News