Розквітай: нова колекція Magda Butrym Осінь-Зима 2023

24 квітня 2023

Польський дім моди Magda Butrym продовжує створювати надзвичайно спокусливий вечірній одяг, який вже став їх візитівкою — облягаючий, з рюшами, з деталями троянд та вирізами.

У новому сезоні Осінь-Зима 2023 на нас чекають довгі шлейфи, схожі на пояс, прикріплені до брюк, міні-сукні і міні-спідниці, принт троянди, деталі з дроту, вбудовані в сукні для додання структури і крижано-блакитний відтінок. Особливого шарму колекції додають сукні з рюшами з горловиною, прикрашеною тривимірною трояндою. 

До лукбуку увійшов елегантний верхній одяг, включаючи плюшеві толстовки зі штучного хутра та шоколадно-коричневе шкіряне пальто з подовженою підкладкою, оздоблене стриженим хутром.

Сталі дизайн-коди дизайнерки вибудовують цілісну картину кампейну. Жінка, яка носить Magda Butrym — втілення сучасної романтики, сили та сміливості. 

Жіночність – одна з головних естетичних ідей бренду, яку дизайнерка міксує з маскулінними елементами. Якщо плаття в ніжному кольорі, то з широкими плечими, якщо брюки, то з ідеальною посадкою і завищеною лінією талії. Магда надихається ретро-стилістикою, вивчає мистецтво, літературу і музику, щоб чітко передати дух того чи іншого часу.

Для бренду одяг — це більше, ніж базова потреба. Це внутрішній маніфест та прояв відвертих почуттів.

Популярне у рубриці News