Прагматична краса: колекція Totême pre-fall 2023

24 квітня 2023

Молодий Стокгольмський бренд Totême швидко завоював прихильників у всьому світі, створивши розкішну базу на будь-який випадок життя.

Прагматичність крою та правильні лінії вдало поєднуються у колекціях. Цей бренд презентує переважно одяг категорії ready-to-wear. Це речі у стилі практичного скандинавського мінімалізму. Тому ви можете створити лук, не втрачаючи часу на добір вдалих комбінацій. 

У 2014 році Елін Клінг та Карл Ліндман вирішили заснувати бренд, що створюватиме речі поза часом. Дизайнери випускають не прив'язані до трендів колекції, які складаються з базових та універсальних предметів гардеробу. 

Шовкові блузи, штани із завищеною талією, кашемірові светри та класичні пальто складають ідеальну уніформу, яка підходить як для зайнятих буднів у великому місті, так і для розслаблених вихідних.

За концепцією марки це речі, які можна одягнути у темряві, не замислюючись над поєднаннями тканин, фасонів та відтінків і виглядати бездоганно. Totême – це новий формат, інтерпретація моди, яка не залежить від мінливих тенденцій. 

До нової колекції увійшли монохромні образи: приємний сірий меланж, комфортний чорний, білий тотал-лук.

Класичні силуети та натуральні тканини преміальної якості створюють затишну та стильну атмосферу, коли нічого не відволікає та не здається зайвим.

 

 

Популярне у рубриці News