Новий кампейн UNBOXING VALENTINO Весна-Літо 2023

28 березня 2023

Головний мотив нового кампейну UNBOXING VALENTINO —  свобода вибору та святкування індивідуальності. Дім моди передає своє послання через об’єктив Стівена Майзела, одного з найвідоміших фотографів індустрії моди.

Кампанія UNBOXING  – це портрет нового покоління, самовираження та сили краси. Креативний директор П'єрпаоло Пічолі стирає кордони між кутюрним та буденним, щоб переосмислити поняття бази.

У центрі уваги принт Toile Iconographe, знаковий для бренду логотип з літерою V. Він прикрашає одяг, сумки, взуття та аксесуари. А дует колгот та босоніжок-слінгбеків з лого виглядає просто неймовірно.

За основу Toile Iconographe було взято архівний принт 70-х років, але цього сезону дизайнер пропонуємо одягати його з голови до ніг у тотал лук. Візерунок з'являється у двох комбінаціях кольорів: бежевий з коричневим та вершковий з червоним. 

Для шанувальників логоманії створено приталений комбінезон з поліаміду, повністю декорованого принтом. Комбінезон поєднують з сукнями та підборами. Сміливо, але стильно.

За зручність у образах відповідають карго, високі кеди та спортивні бомбери з нейлону та шовку. Цікаві експеримент продовжуються у пошитті: бюстьє перетворюються на майки, халати — на світшоти.​ 

Поряд з кежуал аутфітами ми бачимо і вічну класику у вигляді костюмів, ідеально викроєних жакетів та брюк.

Популярне у рубриці News