Співпраця року: Balmain та Beyonce

27 березня 2023

Бейонсе і креативний директор Balmain Олів'є Рустен створили кутюрну колекцію, присвячену останньому сольному альбому співачки. Кожен образ в колекції Beyoncé x Balmain Renaissance Couture пов'язаний з піснями із альбому Renaissance. 

Альбом співачки вийшов у липні 2022 року та став сьомим у дискографії. 

 «Дух та мелодії Бейонсе підштовхнули мене, розширили бачення моди, викликали хвилю нових ідей. Я безперервно малював ескізи і хотів поекспериментувати з новими техніками»,  розповів дизайнер про своє натхнення.

Протягом останніх п'яти місяців Рустен працював у партнерстві з Бейонсе та втілював у життя сміливі ескізи. З 50 робіт було створено 17 образів для поп-діви. 

Цікаво, що кожен з луків має назву, яка перегукується з назвою синглів. Давайте розглянемо деякі з них.

“I’m That Girl”

Бюстьє з кованого металу та масивними гострими шипами у поєднанні з шкіряними рукавичками та максі-спідницею.

“Cozy”

Сукня із чорного оксамиту, розшитого рожевим пір’ям, доповнене чорним оксамитовим тюрбаном і черевиками.

“Energy (01)”

Сукня з макраме, створена з поєднання багатьох ниток чорного шовку, оксамиту, віскози та лакованої шкіри. Верх прикрашений пофарбованими в чорний колір пір'ям фазана.

“Break My Soul”

Драпірована сукня з капюшоном із блискучого чорного оксамиту в поєднанні з надрукованим на 3D-принтері бюстьє, яке створює ілюзію оголеного торсу.

“Church Girl”

Цей образ включає червону оксамитову пальто-накидку з металевим поясом, бюстьє на грудях із 3D-друком із сріблястого хрому та плоский круглий капелюшок у стилі вінілової пластинки.

Дім моди знову вражає нас майстерністю пошиття та складними, новаторськими ідеями. Звісно, не обійшлося без розкоші та гламуру, що властиві бренду та чудово пасуватимуть поп-діві.

Популярне у рубриці News