Нова богемність: колекція Nanushka Весна/Літо 2023

22 травня 2023

Бренд Nanushka поділився новими фото кампейну Весна/Літо 2023. Лаконічні силуети та соковиті кольори чудово пасуватимуть теплим та сонячним дням.

Будапештський дім моди Nanushka, заснований у 2006 році Сандрою Шандор, присвячує свої колекції майстерності і sustainable виробництву. 

Дизайнери марки вважають своїм головним мотивом функціональність у створенні одягу. Якщо речі створені для того, щоб відповідати усім потребам життя, вони, за визначенням, будуть красивими. 

Завдяки функціоналістському стилю бренду та богемному духу, одяг Nanushka є інтуїтивно зрозумілим поєднанням традиційних технік і сучасних силуетів.

Використовуючи матеріали, вибрані з огляду на їх мінімальний вплив на середовище, колекції втілюють свідомий підхід до моди. Жіночий, чоловічий одяг та аксесуари досліджують красу в її недосконалості, щоб представити стійкий гардероб поза часом. 

Сатинова сукня-комбінація, сумочка з соломи та джинсова куртка, куртка-авіатор з екологічної шкіри — предмети гардеробу, що втілюють свій шарм у простоті. Водночас мінімалістичні моделі чудово поєднуються у стильну базу.

 

 

Популярне у рубриці News