Натхнення: нова зйомка Coperni з Гейлі Бібер

23 травня 2023

Дім моди Coperni поділився новими кадрами кампейну з інфлюенсеркою Гейлі Бібер та презентував нові речі з колекції Весна-Літо 2023.

Марка відома своїми зірковими зйомками: Белла Хадід, Кайлі Дженнер та Ріанна вже з'являлися у кампейнах бренду. І, звичайно, вибір наступного обличчя кампейну був неодмінно вдалим, адже зірка носить речі і в реальному житті. Аутфіти її вуличного стилю повторюють тисячі шанувальниць у всьому світі.

Давайте розглянемо кадри детальніше. Сумка в силуеті з акцентами на ретро та голографічним квітковим принтом повторює тканину укороченного жакета та шортів. Такий цілісний лук виглядає привабливо та неординарно.

Маленька сумка з класичною верхньою застібкою поєднує стриману форму та сучасний яскравий дизайн. А спеціальний рожево-чорний голографічний матеріал змінюється під час руху та переливається, що надає йому унікального кінетичного  ефекту.

До нової колекції увійшли сумки і вже впізнавальної округлої форми бренду, саме вони уже кілька сезонів підряд залишаються у wish-листах модниць.  Потрібно лише вибрати ту, що до душі: класичну монохромну або з голографічним принтом у рожевому та фіолетовому кольорах.

 

Популярне у рубриці News