Milan Fashion Week: другий день показів

19 вересня 2024

Продовжуємо захоплено спостерігати за міланським подіумом. Гучні імена у світі моди, геніальні креативні директори та неочікувані тренди – ви точно знайдете тут свіжу порцію натхнення! 

Зібрали головні покази 18 вересня у нашому огляді.

Herno

Бренд Herno представив колекцію Весна-Літо 2025. Усі образи можна назвати базовими та класичними. Бежеві куртки, тренчі та бомбери підійдуть для капсульного гардероба. Сорочки, костюми та трикотажні комплекти — найуніверсальніші речі для кежуал аутфітів.

№21

Флірт, зваблення у вінтажних деталях крою. Колекції бренду завжди чуттєві та сміливі. Недбалий шик у розтріпаному волоссі разом з ниткою перлин та слінгбеками створюють цікавий ансамбль.

Jil Sander

Дизайнери Люк та Люсі Маєри поєднали чоловічу та жіночу лінійку в рамках однієї колекції. Нас захоплює цікава гра протиріч строгості та делікатності. Шкіра, широкі плечі контрастують з аплікаціями, рюшами, екстравагантними принтами. Кольорова палітра також різноманітна, що дає простір для експериментів.



Del Core 

Справжній інтелектуальний шик показав бренд Del Core! Моделі вийшли на подіум з друкованими виданнями, наче науковиці з бібліотеки. Білосніжні тренчі схожі на халати, сорочки та небанальні варіації костюмів зі спідницею-олівець створюють діловий вайб.

Etro

Барвисті візерунки та соковиті кольори — очікувані прийоми від дому моди. Трохи спорт-шику у вигляді вкорочених худі розбавили загальну естетику. Пластикові сережки-конго насправді виявилися жіночими фігурами. 

Brunello Cucinelli

Бренд тихої розкоші показав нову колекцію у форматі презентації. Світська атмосфера та ідеальні костюми – краща партія. На сезон Весна-Літо 2025 марка обрала світлі тони, благородний синій та люрексову нитку для акценту. Окремої уваги варті топи макраме та головні убори схожі на чалму. 

Популярне у рубриці News