Milan Fashion Week: огляд першого дня

18 вересня 2024

Тиждень моди у Мілані — подія, що збирає навколо себе експертів, інфлюенсерів, модних критиків. Усі в хвилюючому очікування показів, можливості продемонструвати власні аутфіти і стати зіркою стритстайлу. 

Ми зібрали найцікавіше з подіуму та презентацій, щоб оглянути тренди майбутнього сезону Весна-Літо 2025.

Twinset 

Італійський бренд зосередився на ультражіночності. У колекції Весна-Літо 2025 переважають світлі, легкі та напівпрозорі тканини. Це ніжні блузи, максі-сукні, приталені силуети. Також були представлені трикотажні комплекти з короткими шортами у кольорах фуксії, молочні штани палацо та топи кольору лайма — соковито та вражаюче!

Peserico

Бренд Peserico представив нову колекцію, у якій залишився вірним класиці та спокійним, елегантним силуетам. Образи наповнені чистотою, повітрям, особливою мрійливістю. Пастельні відтінки молочного, світло-рожевого, блакитного, оливкового та сірого домінували на подіумі. Шовк, розшиті паєтками спідниці, тренчі, льон та органза — тканини виглядають справді дорогоцінно.

Kiton

Бренд Kiton провів показ у форматі світського івенту та презентації. Жіночі образи були сповнені рафінованої розкоші: вечірні та коктейльні сукні, костюми варті червоного хідника. Червоний, кораловий, графітовий та синій — марка додала святковим сукням контрастності та виразності.

Популярне у рубриці News