Обираємо верхній одяг: бренд Be Florence

13 вересня 2024

Італійський бренд Be Florence поділився кадрами колекції Осінь-Зима 2024/25. Марка спеціалізується на теплому верхньому одязі, а також хутрі для жінок та чоловіків.

Преміальні тканини та пошиття, що створюють речі без компромісів з якістю. Дизайнери роблять акцент на сучасній класиці та універсальних елегантних фасонах. Натуральні та цінні волокна, екологічно чисті перероблені матеріали поєднуються з майстерними технологіями крою, де усі етапи виготовлення проходять в Італії.

Кашемір для колекцій повністю створюється вручну на найкращому виробництві у Монголії. Шерсть, вовна, шкіра та хутро залишаються одночасно теплими та легкими. Залежно від потреби обирайте жилети та дуті куртки для комфортних прогулянок чи подорожей або елегантні пальта з кашеміру, оздоблені дорогоцінним хутром.

Куртка молочного кольору має спортивний силует, але завдяки стриманому дизайну зберігає елегантний вигляд. Така річ ідеальна для буденних справ у місті та за ним і зігріватиме прохолодним днем.

Коротка куртка з твідовим дизайном поєднує вишуканість та комфорт. Чудовий варіант, щоб не обирати між стилем та теплом. Жилети яскравих відтінків підійдуть для активного дозвілля, заміського відпочинку, а завдяки функціональним блискавкам подарують свободу рухів.

Зверніть увагу на бежеві, карамельні та сірі відтінки при виборі верхнього одягу, адже це базові кольори, які легко поєднати в рамках капсульного гардероба.

Популярне у рубриці News