Класичний вихід: кампейн Stefano Ricci Весна-Літо 2023

18 квітня 2023

Stefano Ricci презентував новий кампейн сезону Весна-Літо 2023. Дім моди надихався подорожами Італією та досліджував місцевість від Анакапрі Прекрасної епохи до замку Іскія. 

У кольорах та крої втілено бачення сучасної свободи, культурної досконалості, динамічного, функціонального чоловічого гардеробу.

Дорогоцінні, преміальні тканини повторюють природні кольори острову. Бежевий, схожий на каміння і пісок, відтінки, схожі на вовче хутро (lupo), і світлі тони, що імітують натуральний камінь травертин (travertino), поєднуються з чудовою китовою блакиттю (balena) і відтінком сіна (fieno). Відтінок помаранчевого та королівського синього збагачують спокійну гаму лукбуку.

До колекції увійшли зразкові сарторіальні костюми, з кроєм що створено завдяки багаторічній майстерності і традиціям пошиття.

Більш сучасних рис образам додають бомбери, бавовняні футболки с лого, денім та різноманіття поло та лонгслівів.

Для особливого лоску зверніть увагу на аксесуари: легкі шарфи з шовку та кашеміру, ремені з акцентними пряжками, краватки зі стриманим принтом.

Щоб завершити лук оберіть кросівки чи лофери. Класичні  моделі підійдуть під досконалий костюм, а спортивні доповнять аутфіт з поло та джинсами.

Популярне у рубриці News