Bottega Veneta відкриває арт-виставку у Мілані

14 квітня 2023

Bottega Veneta спільно з митцем Гаетано Пеше анонсували виставку «VIENI A VEDERE».

Архітектор-дизайнер та гуманіст Гаетано Пеше є видатною фігурою в багатьох галузях. Мультидисциплінарний митець створює унікальні предмети мистецтва протягом семи десятиліть.

Спеціальна інсталяція в магазині Bottega Veneta в Мілані буде тривати 15-22 квітня за адресою Via Montenapoleone 27/A. Щоб отримати доступ до події необхідна реєстрація на сайті.

В магазині бренду, Пеше створює унікальну виставку під назвою «Vieni a Vedere» («Приходь і дивись»). Це захоплююче мистецьке творіння охоплює весь магазин, використовує смолу та тканину, щоб створити унікальний досвід, який може пережити відвідувач. 

Також художник декорує серію сумок Bottega Veneta за  авторським дизайном. Для шанувальників бренду буде можливість придбати лімітоване видання сумочок ручної роботи. Сумочки  пропонуються під назвою «MY DEAR MOUNTAINS» та «MY DEAR PRAIRIES» 

«Це мій перший дизайн сумки – дві гори зі сходом або заходом сонця позаду. У Bottega Veneta є можливість реалізувати будь-що, і ця сумка відкриває шлях для вираження мого дизайну. Дизайн майбутнього має бути образним і комунікувати – такий об’єкт має розповідати історію», – поділився Гаетано Пеше.

Гладкі гори та трав’янисті прерії відображені в унікальних техніках ручної роботи, що справляє приголомшливий ефект. Кожна глянцева сумка Intrecciato окремо намальована за допомогою аерографа, щоб нагадувати акварельний малюнок митця з горами зі шкіри наппа. 

Ретельна техніка в’язання гачком використовується для прерій у семи відтінках зеленої телячої та баранячої шкіри, що нагадує трави.

Сумки з дизайнерським малюнком надзвичайно обмежені та кожна має індивідуальний номер. 

На честь цього цікавого проекту кожен відвідувач інсталяції отримає безкоштовний подарунок. На пам’ять про інсталяцію – намальований Пеше плакат, а шоколадні цукерки, розписані вручну знаменитим шоколатьє з Турину, дарують як сувенір. 



Популярне у рубриці News