Особливий простір: Gucci відкриває свій перший салон

14 квітня 2023

Дім моди Gucci, відкрив свій перший «Салон Gucci» («Gucci Salon»). Для прем'єри бренд обрав Мелроуз-авеню у Лос-Анджелесі. Це перший подібний формат для бренду.

"Салон Gucci" це щось зовсім особливе. Це творчий простір, де атмосфера буде співзвучна кожному відвідувачу, – пояснили у Gucci.

Салон пропонує персональний всесвіт, що огортає клієнта, який приходить сюди за індивідуальним запрошенням, приватністю та спокоєм. Це місце для невимушеної розмови, та приємного проведення часу.

Натхненний спадщиною Голлівуду і першим бутіком Gucci, відкритим в 1968 році в Лос-Анджелесі на Родео-драйв, Салон був створений дизайнером Гідеоном Понте.

У цьому місці атмосфера приватності поєднана з пишнотою кінематографічних декорацій, з розкішними тканинами і сяючою обробкою в тонах слонової кістки. 

Все це створює чудове тло для колекції багажу “Valigeria”, високого ювелірного мистецтва, годинників, аксесуарів, капсульних колекцій з вечірніми сукнями, вбрання для урочистостей та декору.

Театральний пафос підсилюють кришталеві люстри, дзеркальні колони, віконні ніші й ніби натякають, що всередині містяться справжні скарби. 

Кожна примірочна тут виконана на кшталт гримерки якоїсь культової кінозірки або навіть короля.

 

 

Популярне у рубриці News