Дух генія: відео від дому моди Balmain

02 серпня 2023

Дім моди Balmain поділився ексклюзивними відео, у яких переосмислює власну історію та ділиться закуліссям роботи.

З 1945 року Balmain зберігає позиції провідного паризького бренду, де традиції кутюр змішуються з унікальним авангардним баченням. Найкраще цей дух втілює засновник дому П’єр Бальмен.

Відомий своїм фірмовим силуетом «Jolie Madame» і «новим французьким стилем», він є одним з групи далекоглядних дизайнерів, які вдихнули нове життя у французьку моду після Другої світової війни. 

Будинок моди Balmain став впізнаваним завдяки своїм унікальним характерним рисам: від золотих прикрас до гострих ліній крою або морських смуг. Але жодна не є настільки сильною і улюбленою, як піджак Balmain на восьми ґудзиках.

Створена завдяки майстерності П’єра Бальмена актуальна поза часом модель продовжує жити в Balmain Atelier, відіграючи ключову роль у спадщині марки.

«Вас вчать, що вам потрібно догоджати журналам, догоджати модній еліті, і що якщо ви все робите правильно, усі вас полюблять. Але я вирішив не дотримуватися деяких правил. Мої дівчата з подіуму були не просто моделями – вони були солдатами. Вони допомогли мені втілити мої ідеї в життя. Я говорив про сексуальність, про різноманітність, про різні форми тіла. Я вважаю, що це справжня розкіш – вільно виражати себе», – розповів Олів'є Рустен у відео.

Сміливий дух сучасного креативного директора і революційні переосмислення фірмових кодів Balmain вивели дім моди на п'єдестал інновацій та любові шанувальників.

Поряд з Олів’є Рустеном, ті, хто стоїть за Balmain Atelier, його команда, є рушійною силою для створення виняткових речей – від виготовлення візерунків і графічного дизайну до вишивки. 

Популярне у рубриці News