Дослідник: новий кампейн Stefano Ricci Осінь-Зима 2023

01 серпня 2023

Дім моди Stefano Ricci запустив проект Explorer в рамках кампейну Осінь-Зима 2023. Це експедиція та ексклюзивні репортажі за участі креативного директора Філіппо Річчі і Кріса Реньє, фотографа National Geographic.

Після подорожі рідною Італією, культурна мандрівка тепер продовжується з духом дослідника у пошуках нових чудес світу.

Перша зупинка – Ісландія, країна льоду та вогню, безкрайнього неба та екстремальних ландшафтів. Місія — досліджувати світ, щоб досліджувати себе. Все надзвичайно магічне, від легендарних тролів з каменів Рейнісдрангар до блискучого льоду печери Блакитного діаманта та Льодовикової лагуни. 

У цій кампанії чоловік Stefano Ricci досліджує пляжі з чорним піском Рейк’янесбаїр і Рейнісф’яра, вражаючий водоспад Скогафосс і постійно мінливі ландшафти Діамантового пляжу, лагуни Йокульсарлон і льодовика Ватнайокутль.

Настав час йти вперед, експериментувати, зберігаючи абсолютну якість.

На кадрах з вражаючими краєвидами моделі позують у строгих та елегантних костюмах, м’яких пальто та светрах у молочних відтінках, комфортних куртках з кишенями.

Аутфіти витримують баланс між розкішшю та зручністю: на важливому заході чи в подорожі складними маршрутами — чоловік Stefano Ricci завжди тримає марку.

Популярне у рубриці News