Ексклюзив: перший pop-up store Off-White у Києві

31 липня 2023

29 та 30 червня у магазині Off White у Києві представили ​​нову колекцію Осінь-Зима 23/24. 

В рамках події було відкрито спеціальний pop-up, на якому гостей пригощали авторським морозивом від Massimo Gelarty. 

Спеціально для ексклюзивної колаборації було розроблено тропічну колекцію смаків морозива, родзинкою якого був сорбет "червоний кактус", вперше який гості могли спробувати на презентації. Частував десертом сам Массімо, засновник та власник студії морозива.

Цей унікальний івент відбувся вже в Маямі та Форте-дей-Мармі (Італія). Україна стала третьою країною з подібним форматом для дому моди Off-White. 

Нова колекція Осінь-Зима 23/24 натхненна космосом та Місяцем: футуристичні деталі, металеві елементи, вироби з панк-естетикою та перламутровим бісером. Речі оздоблені декоративними ременями, які часто нагадують деталі професійного екіпірування.

У лінійці одягу також можна знайти базові, але привабливі міні та максі сукні з трикотажу. Приглушені кольори: чорний, цегляний, небесно-голубий, жовтогарячий та металік. 

Аксесуари виглядають космічно — це окуляри сміливих форм і громіздкі сережки та браслети.

Строгі костюми та пальто з металевими деталями, кросівки та вишукані підбори  — це все та багато іншого вже доступно в офлайн-просторі Off-White у Києві, а також на сайті Symbol.ua!

Захід відвідали шанувальники бренду та відомі медійні особи, , зокрема Євген Таллер, інфлюенсер та кінопродюсер. Що цікаво, впродовж поточного тижня (31 липня - 6 серпня) гостей бутіка Off-White будуть і далі пригощати фірмовим морозивом, тому запрошуємо на шопінг!
За шоурум відповідає мультибрендова мережа бутиків Symbol та є офіційним представником та дистриб'ютором в Україні.

Популярне у рубриці News