Чистий горизонт: Brunello Cucinelli Осінь-Зима 2023

02 серпня 2023

Новий кампейн Brunello Cucinelli Осінь-Зима 2023 знятий серед чистої природи безлюдної пустелі. Він відображає природний порядок, який доповнює збалансовані пропорції чоловічого і жіночого одягу. 

Елегантні образи вирізняються різким контрастом між безмежними рівнинами та кактусами, кожен з яких унікальний за формою та текстурою, але водночас утворює цілісний горизонт. 

Кольорова гама з чорного, білого, сірого, бежевого та пастельно-блакитного витримує лінію одягу в межах класичної бази.

Костюми, сорочки та поло створенні для прихильників традицій італійського пошиття. А сатинові спідниці і блузи, кардигани з блискучими паєтками та жакети з вельветовою текстурою розбавлять лаконічність образу.

Взуття дуже різноманітне: челсі з масивною підошвою, снікерси хай-топ, човники на невеликих підборах та лофери з ланцюжком моніль.

Для чоловіків пропонуються лаковані оксфорди, замшеві лофери, кросівки та дербі з акцентною підошвою.

Зігрівають своїм затишком безліч светрів, жилетів та бездоганних пальто. А куртка “пілота” у чоловічій частині колекції додає зухвалого лоску та нарочитої впевненості.

Також не оминути увагою однотонні світшоти, футболки, кашемірові жилети та зручні штани з кишенями, які хоч і виглядають буденно, але дарують відчуття справжньої розкоші завдяки преміальним тканинам.

Популярне у рубриці News