Втеча від реальності: капсульна колекція Valentino

30 травня 2023

Дім моди Valentino поділився кадрами з капсульної колекції Escape.

У капсульній колекції Valentino Escape 2023 відтворені яскраві візерунки, які були віднайдені з архівах та переосмислені дизайнерами бренду. 

Принти Valentino Animalier, Panther і Loop оживають на плавних силуетах і міні-сукнях в поєднанні з аксесуарами Valentino Garavani.

Натхненний кампанією Viva Valentino 1971 року, принт Valentino Loop зображений на лімітованих футболках, парео, шортах, сукнях для пляжу та купальниках. Ці яскраві, різнокольорові літери на одязі чудовий вибір для відпустки біля моря чи луку біля басейну.

Інший архівний візерунок — Panther у вигляді чорно-білих зображень кішок, що додасть спокусливості образам. Наприклад, сукня-каптан з шовку ідеальна для спеки та захистить від сонця.

Третій архівний принт Animalier виграшно виглядає на сумці-бакет, сандалях, купальниках з вирізами та легких накидках для пляжу. А в поєднанні з босоніжками-гладіаторами зухвало та богемно.

Обирайте свій фаворит серед трьох варіантів або міксуйте кілька принтів  у яскраві аутфіти для вашого неповторного літа.

Популярне у рубриці News