Відчуйте ритм: капсульна колекція Brunello Cucinelli

29 травня 2023

Дім моди Brunello Cucinelli поділився кадрами та відео нового кампейну High Summer. Капсульна колекція натхненна ритмом великого міста, музикою та літнім настроєм.

У фільмі для капсульної колекції High Summer музика — це сила тяжіння, пристрасть, яка об’єднує. 

Прибувши до Record Parlor у Лос-Анджелесі, вініловий програвач майже одразу відтворює перші ноти. Звучить музика, кольори передають настрій, принт на одязі задає оптимістичний вайб.

Джаз керується ритмом яскравих барв та створює відчуття очікування майбутніх нот. Так і речі з нової колекції поєднують вишуканість, експресію та елегантність.

Принти костюмів з ретро-акцентами та з легких тканин підійдуть для міської спеки. Цікавий акцент лукбуку: спідниці-саронг, що нагадують острівне жіноче вбрання. Вони створюють розслаблений та невимушений лук у поєднанні з сандалями на завязках.

Блейзер та шорти з органзи у білому кольорі виглядають розкішно і лаконічно.

Сумки з рафії давно перейшли у ранг кежуал аксесуарів, які можна носити не лише на пляжі. Наприклад, шопер стане універсальною та зручної річчю для безлічі аутфітів.

В’язані та ажурні сукні, кардигани додають богемності кампейну.

У чоловічій частині колекції ідеальні лляні сорочки поєднуються з блейзерами, штанами класичного крою. Жакет з льону у стилі сафарі та оксфордська сорочка додають неординарних акцентів. Доповніть усе лоферами для завершеного луку.

До нової капсули також додано кілька плейлистів: джаз, фанк та рок-н-рол, які найкраще передають настрій колекції та радість насиченого літнього життя у місті.

Популярне у рубриці News