Вічна елегантність у кампейні Valentino Осінь 2024

02 вересня 2024

Дім моди Valentino поділився кадрами нової колекції Осінь 2024. Естетична прогулянка містом у приглушених тонах додає чуттєвості та глибини. Як завжди елегантні та жіночні образи, які хочеться повільно розглядати та розбирати на деталі.

Сучасне відчуття міста та жінки у ньому надихнуло дизайнерів на нові силуети, текстури у чорному кольорі. Маленька чорна сукня, костюми, мереживо та вишивка — головні герої кампейну.

Чорний колір стає синонімом вічної елегантності, як для буденних, так і вечірніх аутфітів. До такого гардероба пасують золотисті прикраси, туфлі Мері-Джейн, сумки з монограмами та ланцюжками.

Взуття цього сезону викликає бажання підкорюєвати світ: високі чоботи на підборах з делікатним золотим лого, лофери на товстій підошві та слінгбеки з гострим мисом. Сатинові туфлі-човники, балетки зі знаковими шипами — це точне попадання у тренди.

Сумки виглядають як приваблива інвестиція на роки. Сумка на плече з шкіри наппа з мінімалістичним дизайном стане універсальним доповненням до луків. Класичні кольори: чорний, молочний, мигдалевий, червоний підійдуть для вишуканих та вимогливих жінок.




Популярне у рубриці News