Осіння пара: колекція взуття Giuseppe Zanotti

29 серпня 2024

Оновлюємо гардероб з задоволенням, обираючи найкраще та з урахуванням актуальних трендів. Італійський бренд Giuseppe Zanotti поділився новими кадрами колекції Осінь-Зима 2024, де ви знайдете потрібну пару від кросівок до приголомшливих підборів.

Білі кросівки або кеди з гладкої шкіри вже давно вважаються базою, адже мінімалістичний дизайн легко поєднується з більшістю луків. Також радимо звернути на шоколадні та коричневі відтінки замші та шкіри у щоденному взутті. Кросівки у спортивному стилі з білою підошвою стануть зручним доповненням до гардероба.

Чорні оксамитові балетки з ремінцями і блискучими пряжками виглядають делікатно і вишукано. Це гарна ідея до сукні чи костюму, коли немає бажання одягати високі підбори.

Сатинові босоніжки з тонкими лямками – святковий та урочистий елемент. Збирайте компліменти на коктейльних вечірках і світських подіях.

Тиснення під крокодила ще одна тенденція на наступні сезони. Мюлі, оксфорди, лофери чи туфлі – така текстура додає преміального лоску усьому аутфіту. 

Популярне у рубриці News