Коричнева замша та мʼякі форми: шукаємо ідеальну сумку на осінь

26 серпня 2024

Теплі, шоколадні відтінки, трендові силуети та якісне пошиття — бренд Yuzefi, який спеціалізується на сумках поділився кадрами нової колекції. Обираємо аксесуар на щодень і для особливих подій.

 

The Mochi bag — сумка-тоут зі шкіри з текстурованим зернистим тисненням. Це вдале рішення для активних буднів, що вмістити усе необхідне. Кольори не змусять вас сумніватися: молочна, бежева, чорна, червоно-бруснична або приємного відтінку еспресо. Інша версія сумки виконана у замші в надзвичайних відтінках: чорному, коньячному, синьому.

Сумка Gyoza — середня за розміром та елегантна, підійде як діловим аутфітам, так і стрітстайлу. Можна носити в руці або з довгим ремінцем на плечі. 

Клатч Scallop виглядає вишукано завдяки золотистому ланцюжку та складкам замші, що утворюють гарні вигини. Радимо носити з сукнями та святковими луками. Радимо звернути увагу і на сумку Oyster — невелика, делікатна і мінімалістична, щоб стилізувати її з різним одягом. 








Fortune Cookie — аксесуар, який нагадує відоме печиво з передбаченням. Сумка чудово виглядає у вишневій замші та стане центральним акцентом в образі.

Популярне у рубриці News