Текстильна досконалість від бренду Loro Piana

21 серпня 2024

Новий кампейн Loro Piana Осінь-Зима 2024 створює особливу шляхетну атмосферу. Захопливі зелені краєвиди Шотландії, природна гама кольорів та текстури волокон, які відчуваєш навіть через екран. 

Глибокий зв'язок з землею та справжня елегантність вкорінені в ідеях образів. Кашемір baby, шевйот, мериносовий фліс, кашемірова вовна – дизайнери зуміли використати найбільш рідкісні та унікальні матеріали для колекції.

Шкіряний бомбер з шерстю мериноса та високі коричневі чоботи створюють аристократичний шарм. Теплий коричневий виглядає бездоганно на довгих вільних пальтах. Класичні сорочки та костюми – необхідна база, щоб завжди бути довершено одягненим.

Огортайтесь безмежною м'якістю кашеміру та вовни, насолоджуючись прохолодним сезоном. А темні відтінки додадуть глибини й насиченості аутфітам. Аксесуари, такі як капелюхи, палантини, шалі додайте для стильної багатошаровості й об'єму у вашому образі. Лофери з китицями, мінімалістичні сумки та делікатні прикраси в золоті посилюють відчуття тихої розкоші.

Популярне у рубриці News