Ювелірна робота: взуття Rene Caovilla

24 травня 2023

Rene Caovilla італійський бренд, що розпочав свою історію з минулого століття. 

Трохи фактів про дім моди: у 1928 році молодий хлопець Едуардо Коавілл навчався майстерності у великого італійського промисловця Луїджі Вольтана. Згодом він відкрив свою мануфактуру, що послужило надалі базою для бренду. 

До 50-х років до виробництва приєднався син Едуардо Рене, який і став займатися виготовленням взуття, і перетворив кожну пару на витвір мистецтва. Це була справжня взуттєва архітектура та ювелірна робота. Вже починаючи з 60-х років, Рене постачав взуття для показів Valentino.

А у 90-ті марка співпрацює з модними будинками Chanel та Dior. Самостійні колекції бренду з'явилися лише у 2000 році, тоді ж відкрили перший монобрендовий бутік у Мілані.

Сьогодні взуття Rene Caovilla вважається ознакою високого статусу та відмінного смаку. Для створення взуття використовуються тільки преміальні матеріали. А як декор виступають ексклюзивні речі – кристали, мереживо, срібні підвіски, венеціанське скло, підкладка з кашеміру. 

Шанувальники бренду – Кемерон Діас, Елізабет Херлі, Бейонсе, Пінк та інші селебріті.

Трендові туфлі з сітчастими елементами в золоті та базовому чорному варіанті, босоніжки з тонких ремінців, що обвивають гомілку, найлегші сандалі в стразах у найрозкішнішому втіленні, що можна називати мистецтвом.

 

Популярне у рубриці News