Усе про кашемір: відео від бренду Allude

19 липня 2023

Allude це німецька марка одягу, створена в 1993 році подружжям Крістіаном і Андреа Карг. Головна особливість компанії вироби з кашеміру, найм'якшого та найзатишнішого матеріалу з усіх відомих.

До неї кашемір теж активно використовувався в Європі, але вироби були нудними і однотипними. Моделі від Allude модні, але при цьому універсальні та елегантні.

В асортименті найніжніші светри, кардигани, жилети, гольфи, джемпери, пуловери, сукні, шарфи і шапки, туніки, топи, футболки для чоловіків, жінок, дітей.

Кашемірові речі підійдуть не лише для прохолодної зими, а й можуть носитися влітку. Тонкий кардиган на вечір та кроп-топ гармонійно впишуться у гардероб.

Бренд поділився новими відео у яких розповів більше про цей матеріал, його особливості та переваги. Наприиклад, кашемір — надлегкий матеріал, який дуже добре передає кольори та добре змішується з іншими волокнами.

Також засновниця та дизайнер Андреа Карг поділилася своїм баченням розкоші, найнеобхіднішими речами для відпустки та історією марки. Дивіться більше у роликах.

 

Популярне у рубриці News