Тиха краса: Fabiana Filippi Осінь-Зима 23/24

08 серпня 2023

Трохи естетики old money з сучасними акцентами для вашого гардеробу. Бренд Fabiana Filippi поділився кадрами кампейну Осінь-Зима 23/24.

Тонкий кашемір, шовк і вовна поєднуються з трендовим дизайном. Жіночі сукні Fabiana Filippi бездоганні, незалежно від часу доби. Плавні силуети, пошиття з увагою до дрібниць відчуваються одразу, з першого дотику чи примірки.

Елегантні сорочки та блузки у натуральних тканинах та кольорах лише підкреслюють майстерність крою. Бавовна, сатин, поплін та шовк —  найкращі матеріали для комфорту у будь-яку пору року.Асортимент аксесуарів вражає: від повсякденних шкіряних сумок через плече до клатчів для особливих випадків. Ідеальне поєднання мінімалізму та функціональності.

Класичні кросівки, хай-топи, черевики на шнурівці, лофери та мюлі, ця колекція переосмислює концепцію елегантності. 

Для жіночого трикотажу використовуються вишукані натуральні нитки, такі як кашемір, вовна та мохер, щоб передати природну м якість та комфорт. Ажурна вязка макраме виглядатиме вишукано у щоденних аутфітах.

Марка пропонує повернути вовняні кейпи та блейзери до наших шаф цієї осені, а також додати строгі пальто, жакети, накидки з імітацією хутра.

Типова кольорова гама з сірого, бежевого, чорного розбавлена соковитим помаранчевим, фіолетовим та білосніжним. Адже будь-яку базу краще доповнювати яскравими деталями.

Популярне у рубриці News