Про життя: Gianni Chiarini Осінь-Зима 23/24

07 серпня 2023

Новий кампейн італійського бренду сумок Gianni Chiarini Осінь-Зима 23/24 – це репортажна історія, знята в поетичних та глибоких чорно-білих кольорах.

Зйомка зображує жінку, яка любить життя біля природи, час проведений у заміському котеджі десь у Тоскані, у контакті з «реальним» світом у всій його автентичності. 

Познайомимо вас з трьома моделями сумок, представлених у лукбуці, які підкорюють своєю універсальністю. 

Нова сумка DUA  —  це простота та тонкі форми. Завдяки своїй елегантному і геометричному силуету  — це аксесуар з незмінним дизайном поза часом. Вмістка та функціональна річ, що пасуватиме більшості аутфітів на щодень.

Зимова версія втілена у холодній та яскравій палітрі кольорів: чорному, коричневому, сірому, гірчичному, фіолетовому.Силует Phoebe —  це вираження стилю та вишуканості. Мінімалістична естетика та яскрава шкіра наплак (тонке покриття лаку) роблять її сучасною сумкою-бакетом, з вінтажною привабливістю.Модель Helena Round поєднує в собі яскраву світлу шкіру з подовженим силуетом, прикрашеним металевим переплетеним ланцюжком. Більш витончений варіант для поєднаннями з сукнями та діловими костюмами, ідеально з офісу одразу на вечерю чи зустріч.

Якщо шукаєте універсальні сумки на осінньо-зимовий сезон радимо придивитися до бренду Gianni Chiarini.

Популярне у рубриці News