Стильний монохром: новий лукбук Balenciaga

05 травня 2023

Дім моди Balenciaga поділився новими кадрами кампейну Осінь 2023. Фото нагадують атмосферу примірочних, що занурює глядача у новий персональний досвід.

Для нового сезону бренд не використовував екстравагантних фотозйомок та не вдавався до скандальних прийомів. Мінімалістичний лукбук, за словами креативного директора, повертається до основ моди, дивлячись на дизайн не як на «розвагу», а як на «мистецтво шити одяг». 

Ця колекція далека від експериментів, якими раніше славилася Balenciaga. Пуховики та університетські піджаки грають об’ємом і чіткими силуетами. Парки та реконструйовані піджаки оверсайз декоровані подвійними дизайнами та набивкою. Сонцезахисні окуляри закривають половину обличчя, а взуття масивне та брутальне. Багатошаровість та міксування ділового зі спортивним залишається з нами і на Осінь 2023.

Загалом у асортименті Balenciaga робить обережний, але сміливий крок до свого минулого. Зумівши не викликати шуму чимось надто дивним, знайомі образи є спробою Демни повернути бренд до постійних дизайн-кодів.

Популярне у рубриці News