Готова до звершень: нова колекція Stuart Weitzman

04 травня 2023

Відомий бренд взуття Stuart Weitzman поділився новими кадрами кампейну. Розкішні туфлі, мюлі та босоніжки у чарівному різноманітті. Давайте розглянемо колекцію детальніше.

Бренд Stuart Weitzman як відомо, це елегантність та преміальність у чистому вигляді. Вироби виконані з високоякісної шкіри, замші, іноді із застосуванням золота, срібла, кристалів. У хід часто йде мереживо, шовк, акрил, парча, льон. Stuart Weitzman впізнавані завдяки високим шпилькам і сміливим формам.

Марка може похизуватися зірковими прихильницями  Анджеліна Джолі, Єва Лонгорія, Кеті Холмс, Джіджі Хадід. Також це частий вибір стилістів для образів на червоний хідник.

У новій колекції на нас чекають витончені босоніжки з каскадом кристалів на щиколотці. Вони додають ході граціозності у поєднанні з коктейльними сукнями. 

Також було зроблено акцент на колір металік, актуальний у цьому сезоні. Тонкі лямки та високий каблук для особливих випадків, щоб справити приголомшливе враження.

Для більш повсякденних луків обирайте босоніжки пастельних відтінків на широких підборах. Завдяки фіксації стопи вони будуть фаворитами для прогулянок.

Творіння лейблу викликають беззаперечну довіру до якості та майстерності. Адже засновник, Стюарт Вайцман, народився в сім'ї взуттьовика і знання професії осягав з дитинства. Цікаво, що перші туфлі були зроблені Стюартом у віці 12 років.

Популярне у рубриці News