Справжня жінка: літня колекція Gauchere

24 липня 2023

Gauchere — це французький дім prêt-à-porter, заснований у 2013 році дизайнером Марі-Крістін Стац. Бренд створює формальний та повсякденний одяг з акцентом на сміливу жіночність.

Дизайнерка розробляє одяг з урахуванням реальних людей та типів фігур, зосереджуючись на їхній індивідуальності. 

Силует Gauchere навмисно мінімальний, з чистим кроєм та одержимістю якістю у хорошому сенсі.

Колекції виготовляються в Парижі за найвищими стандартами традиційної техніки пошиття та майстерності. Також значна увага приділяється навколишньому середовищу, де постачальники забезпечують повну відстежуваність продукції від походження сировини, а також сучасних технологій виробництва тканин.

У літній колекції бренд пропонує носити костюми з легких тканин у світлих відтінках, сукні з відкритою спиною та вирізами, плавні та м'які фасони.

Зрозумілі кольори: білий, чорний, сірий та бежевий стануть відмінною базою гардеробу. А сукні та блузи з трендовим градієнтом розбавлять класичний стиль неординарними акцентами.

Також додано актуальну в цьому сезоні асиметрію у цікавих вирізах топів та суконь. Мереживо та прозорі тканини з'являються у більш вечірніх луках кампейну. А шкіра та денім у вигляді штанів прямого крою пасуватимуть кежуал аутфітам.

Популярне у рубриці News