Поза правилами: новий кампейн No. 21 Осінь-Зима 2023

24 липня 2023

Дім моди No. 21 поділився кадрами чоловічого кампейну сезону Осінь-Зима 2023.

Креативний директор Алессандро Делл’Аква розповів: «Мені подобається той факт, що образи колекції встановлюють правила лише для того, щоб через хвилину їх порушити».

Цей дух непокори вплетений у всі колекції дому моди No. 21, і дизайнер не планує відмовитись від цього принципу найближчим часом. Навпаки, його чоловіча колекція була одою класичному буржуазному гардеробу, переосмисленому з ніжною ноткою непокори.

Стримана уніформа світських міланських модників доповнена неочікуваними акцентами. Наприклад, кашеміровий комплект прикрашений брошкою на знак багатства та статусу.

Луки балансують, проходячи межу між ексцентричністю та конформізмом. Сіра вовна, кашемір, мохер з леопардовим принтом або вкриті нюдовими блискітками комплекти джемперів отримали романтичний відтінок за допомогою шифонових розеток, нанесених на плечі, або за допомогою кількох срібних брошок у формі скорпіонів на декольте.

Білі крепдешинові сорочки, речі з попліну чи з мереживом, пір’яні горжетки, що проростають з лацканів м’яких пальто, проглядаються через ніжний погляд дизайнера на мужність.

Строгі костюми та класичні предмети гардеробу, такі як тренчі, шинелі та бушлати, отримали таке ж дбайливе та витончене втілення у баченні бренду.

Асиметричний светр, що відкриває плече також стирає грані між гендерними стандартами та правилами пошиття.

Популярне у рубриці News