Особлива дата: Symbol виповнилося 24 роки!

10 травня 2023

Від часу відкриття першого магазину мережі Symbol у Харкові минуло вже 24 роки, а здається, що це було лише вчора. Сьогодні згадуємо блискучу історію становлення найбільшого українського дистриб’ютора люксових брендів.

1999 року модне життя Харкова і особливо прекрасної половини його населення змінилося: у першій столиці України оселилися Roberto Cavalli, Fendi, Donna Karan, Sergio Rossi Thierry Mugler та інші відомі бренди. 

Харківських модниць потішили не лише свіжі колекції відомих світових брендів, а й сучасний інтер'єр, неповторна вишукана атмосфера. У 2002 році в магазині вперше було представлено першу лінію Gucci, а в 2003 році  — Dolce&Gabbana.

У 2002 році відкрився Symbol Men — магазин для чоловіків. Одяг, взуття та аксесуари Roverto Cavalli, Cerruti, Lanvin, Gucci, Ermenegildo Zegna розташувалися по сусідству з магазином жіночого одягу Symbol у стильному просторі. 

Тепер мережа об’єднує більш ніж 300 всесвітньо відомих марок, а саме: Dolce & Gabbana, Brunello Cucinelli, Stefano Ricci, Off-White, Balmain, David Koma, Balenciaga, Valentino, Peserico, Santoni, Max Mara та багато інших.

Бутики Symbol відкрилися у Києві, Одесі, Запоріжжі, Дніпрі, Ужгороді, Івано-Франківську, Львові та Харкові (всього 40 офлайн бутиків). До магазинів Symbol входять монобрендові ( Peserico, Off-White, Isaia, Twinset, Stefano Ricci, Brunello Cucinelli, Balmain, MooRER, Enrico Mandelli, Babe Pay Pls, Max Mara, Loro Piana) та мультибрендові бутики, Symbol Outlet, Shop-in-Shops Corners, Symbol Digital Showroom, а також інтернет-магазин Symbol.ua та європейський проєкт  Symbol.Fashion.

Пишаємося тим, що Symbol – це амбасадор люксового шопінгу нового покоління та персональний провідник до світу високої моди, стилю й актуальних тенденцій.

Одним із перших замовлень для магазину Symbol був одяг від італійського бренду Roberto Cavalli. Спробуйте уявити  — невеликий шоурум  Roberto Cavalli, переповнений наймоднішими людьми індустрії. 

Загальна ейфорія, насолода красою та життям — така атмосфера супроводжувала початок роботи. Тоді, у цьому шоурумі знати не знали про Україну, але бажання занурити українців у світ моди для нашої команди було сильнішим, ніж будь-які перешкоди.

Через два тижні всі позиції з колекції Cavalli були розкуплені, а клієнти хотіли ще. Так почалася стильна та неординарна історія Symbol і продовжується та радує вас по сьогодні!





Популярне у рубриці News